Haber

Manisa Valisi Enver Ünlü, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Ofisi’ni ziyaret etti

Manisa Valisi Enver Ünlü, kurumsal ziyaretleri kapsamında Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosunu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Ünlü’yü, Vali Yardımcısı Erhan Günay, Şehzadeler Kaymakamı Fatih Orgeneral, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Koordinatörü Ural Sevener ve kurum çalışanları karşıladı. Vali Ünlü’ye Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu’nun çalışmaları ve Şehzadeler Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda yürütülen projeler hakkında brifing verildi.

Ziyarette, 17 kaymakamlıktaki Kaymakamlık AB ve Proje Ofisleri tarafından hizmetlerin verildiği, Manisa’da ise 2020 verilerine göre Erasmus+ (Gençlik, mesleki eğitim, yetişkin eğitimi), IPA I ve II (Sağlık) olduğu bilgisi verildi. , kültür, girişimcilik, istihdam, sosyal kalkınma, Diyalog, Kırsal Kalkınma (IPARD), Etraf OP (Soma Atıksu Projesi) ve AB Ar-Ge Programlarından 937 projenin destek almaya hak kazandığı belirtildi.

Avrupa Birliği Bürosu’nun YEŞİL KENTLEŞMESİ ve Dış Bağlar; MANİSA-PINETO 2050 ve EDU-VERSE; İki yeni projelerinin olduğu kaydedildi: Mesleki Eğitim Öğrencileri ve Mesleki Eğitim Eğitmenleri Öğrenme Ayetini Oluşturmada İşbirliği Yapıyor.

Avrupa Gönüllü Hizmeti kapsamında 10 gencin yurt dışına gönderildiğinin belirtildiği ziyarette, kurumdan bağımsız olarak 13-30 yaş arası gençlerle mutlaka bilgilendirme toplantılarının yapıldığı belirtildi. Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu’nun bölge seminerleri, üniversite fakülteleri seminerleri ve yüz yüze toplantılar.

Tarzan; Ziyarette Manisa’da Genç Çevre Aktivistleri, Manisa Sivil Havacılık Merkezi ve Genç Vecihiler Büyüyor, Spil İstihdam Odaklı Toplumsal Kalkınma Projesi gibi farklı alanlarda birçok projenin desteklendiği ve Manisa Otomotiv Öncelik Nitelikli olduğu belirtildi. Personel Atağı projesi, Toplumsal Kalkınmayı Destekleme programı kapsamında 2020 yılında Türkiye’de birinci sırada yer aldı. kaydedildi. Vali Enver Ünlü, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu’nun gençlere istihdam olanakları açılması ve Manisa’nın kalkınması, büyümesi gibi konular başta olmak üzere her alanda çok değerli projelere imza attığını, Valilik olarak her zaman bu projeye destek vereceklerini ifade etti. bu projeleri destekliyoruz.

Vali Ünlü, hazırladıkları ve destek verdikleri projeler için AB ve Dış İlişkiler Koordinatörü Ural Sevener ve işçilere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. -MANİSA

kemaliyehaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu