Haber

CHP’li milletvekillerinden 3 grubu işaret eden EYT’de iktidara çağrı: Mağduriyetler bir an önce giderilsin

Yaşlı Emekliliğine ilişkin düzenlemeleri içeren kanun teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi. Teklif, 7 Şubat Salı günü Genel Kurul’da görüşülecek.

EYT GÖRÜŞMELERİNDE GERİLİM ARTIYOR

Milyonları dört gözle bekliyorum Eyt‘nin görüşüldüğü Plan ve Bütçe Komisyonu’nda iktidar ve muhalefet safları arasında zaman zaman gerilim yükseldi.

CHP’Lİ 3 MEP TOPLULUĞU İKKE ÇAĞRILANDI, İMZA VERDİ

CHP’li milletvekilleri, müzakereler öncesi, EytMahalle sakinlerinin mağduriyetlerinin devam ettiğini öne sürerek, düzenlemenin “ikramiye mağdurları”, “çıraklık ve staj mağdurları” ve “deprem mağdurları”nı ortaya çıkaracağını belirterek, teklifin kapsamının genişletilmesini talep etti.

AK PARTİ’Lİ MEPLERDEN TEPKİ: TRİBÜNE OYNUYORSUNUZ

CHP’li milletvekillerinin EYT ile ilgili bu talebine AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, “Önce Genel Başkanınızın CHP belediyelerinden işçi çıkarılmayacak sözünün arkasında durun. Tribünlere oynuyorsunuz” yanıtını verdi.

“SEN SADECE GÖSTERİYORSUN”

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “Senin ‘millet’ ile derdin yok, sadece gösteriş yapıyorsun. Bu ülke şovmenle kimin iş yaptığını çok iyi biliyor” dedi.

“KILIÇDAROĞLU DİYOR SEN YAPARSIN”

Bunun üzerine AK Parti ve CHP’li milletvekilleri arasında karşılıklı söz alışverişi yaşandı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin’in “Kemal Kılıçdaroğlu diyor, yapıyorsunuz” demesine AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, “Kılıçdaroğlu’nun sözü geçerse önce o aday olsun” yanıtını verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu