Haber

Üsküdar’da şans oyunu oynayan emekli 4 milyon lira kazandı

ÜSKÜDAR’da şans oyunu oynayan emekli, 4 bin lira kazandığını sanarak, bayiden parasını aldı. Bayi sahibi kuponu tekrar kontrol ettiğinde 4 milyon lira olduğunu anladı. Bayi sahibi kupon sahibi ile iletişime geçerek bilgi verdi. İsminin açıklanmasını istemeyen emekli 4 bin lirayla mutlu olup, 4 milyon liranın mutluluğunu yaşadı.

Olay, Üsküdar’da bir baht oyun bayisinde meydana geldi. Bayinin bulunduğu mahallede oturan bir kişi, piyango oyunu oynamak için girdiği bayiden hafriyat kuponu satın aldı. Kuponda 4 bin TL olduğunu düşünen kişi biletini bayideki görevliye verdi. O sırada işletme sahibinin annesi İbrahim Ekici durumu fark etmeyerek 4 bin TL ödedi. Akşam saatlerinde dükkana gelen iş yeri sahibi İbrahim Ekici, biletleri kontrol ettiğinde bir bilete 4 milyon TL olduğunu fark etti. Gün içinde bayiye bakan annesini arayan İbrahim Ekici, annesinin “Sana 4 bin lira verdim” demesi üzerine güvenlik kamerasını inceledi. Şanslı kişiyi kamerada tanıyan Ekici, kendisine telefonla ulaşarak 4 bin lira değil 4 milyon lira olduğunu söyledi. Baht oyununda kazandığı ölçüyü duyan talihli büyük şaşkınlık yaşadı. İl dışında bulunan talihli işletme sahibi Ekici’den ikramiyeyi kendi adına tahsil etmesini istedi.

Karışıklığı fark eden iş yeri sahibi İbrahim Ekici, “Ben yokken dükkana annem bakıyordu. 4 bin para olduğu için annem kardeşime veriyor parayı. Mutlu bir şekilde ayrılıyor.Akşam ilerleyen saatlerde baht oyunlarına baktım gerçek mi değilmi 4 milyon lira talih oyununda 4 bin değilde fark ettim annemi aradım dedi. birisi 4 bin TL ödemiş daha sonra güvenlik kamerasına baktık şahsı teşhis ettim ben aradım il dışından dedi ben de parayı aldım geldikten sonra teslim ettim para.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu