Haber

Kasımpaşa-MKE Ankaragücü maçı sonrası

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Trendyol Muhteşem Lig’in ilk haftasında 3-2 kazandıkları MKE Ankaragücü maçının kendileri için iyi geçtiğini söyledi.

Özdeş, Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan maçın ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

“Böyle bir oyunda Son dakikaÖzdeş, “Ligin ilk haftası olmasına rağmen son dakikaya kadar tempolu bir maç oldu. İlk 30 dakika her şey yolundaydı. Hem defansta hem de hücumda ciddi işler yaptık. Son 10 dakikada İlk yarı kendi sahamızdan çıkamadık.Ankaragücü bir kaç fırsatı kaçırdı.Maç 2-0 olana kadar direkten dönen toplar ve durumlar var.Yine hatasız oynayan taraf bizdik.Düşünürken oyun rahatladı maç 2-1 oldu şokunu üzerinden atamadın 2-2 oldu maç güzel giderken haksız yere berabere geldi ama maçı golle kazandık Son dakikada gol yedik. Bizim için güzel bir gün.”

Genç oyunculardan oluşan bir takım olduklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, “Altı haftadır kadromuzu oluşturmaya çalışıyoruz. Hala bazı eksikliklerimiz var. Eksiklerimizi bu süreçte aşacağımızı düşünüyoruz. Genç Takımımıza oyuncular katıldı.Oldukça iyi ilerliyorlar.Maç 2-2’ye gelmeseydi onlara süre verirdim.Maçı biz kazandık. Ankaragücü’nü tebrik ediyorum. Takımımızı kurmaya çalışacağız ve galibiyetleri tekrar tekrar yaşatmak için çok çalışacağız. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarımıza galibiyeti takdim ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“Üç oyuncu alacağız”

Kemal Özdeş, kadrolarına 3 oyuncu katacaklarını söyledi.

İki forvet ve bir orta saha alacaklarını anlatan Özdeş, şunları kaydetti:

“Öne 2 oyuncu daha almayı planlıyoruz. Hem kulübün vizyonuna uygun hem de genç oyuncuları pahalıya mal edecek oyuncular istiyoruz. Orta sahaya da 3 oyuncu alacağız. Yerli oyuncuları da katmak istiyoruz. akademimizden 2006 doğumlu oyuncular çok uygundu.Her geçen gün gelişiyorlar.Süre verebilirsek hedefimize ulaşırız.Ama kadrolaşma çalışmalarımız 3-4 haftayı bulur.”

Antrenman kulübü olmak istediklerini vurgulayan lacivert-beyazlı takımın teknik direktörü, “Üretmek istiyoruz. Geçtiğimiz yıllarda hem transfer ettiklerimiz hem de altyapımızdan yetişenler büyük takımlara transfer oldu. Kasımpaşa. bir misyonu var. Etkili bir akademimiz var. Takımda daha fazla genç oyuncuyu ağırlayacağımıza güveniyoruz. Ama önce kadromuzun rekabete hazır olması gerekiyor.” değerlendirmesini yaptı.

2006 doğumlu Yasin Özcan’ın performansını değerlendiren Özdeş, “Yasin her mevkide oynayabiliyor. Futbola sol bekte başladı. İhtiyaç vardı sol beke alındı. Yaşına rağmen forma giydi. iyi oynadı. Sorumluluğu iyi omuzladı. Şimdi defansın ortasına geçti. O özel bir oyuncu. Her pozisyonda oynayabiliyor, taktikleri çok iyi anlıyor. Umarım böyle devam eder.” görüş bildirdi.

cayirlihaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu