Ekonomi

Girişimcilik Konferansı Antalya’da Düzenlendi

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Şubesi tarafından Antalya’da “Küresel Dünyada Girişimcilik” konulu konferans düzenlendi.

Girişimcilik ve inovasyon ekosistemine katkı sağlamayı amaçlayan Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda düzenlenen konferansta melek yatırımcılar ve girişimciler bir araya geldi.

JCI Antalya Yönetim Konseyi Lideri Ayşe Uç, etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, girişimciliğin ekonomik büyümeyi hızlandıran bir unsur olduğunu belirtti.

Antalya’nın bu potansiyele sahip bir şehir olduğunu belirten Uç, amaçlarının girişimcilik, inovasyon ve liderlik alanlarında bir araya gelen genç liderlerin daha iyi bir gelecek inşa etmelerine katkıda bulunmak olduğunu vurguladı.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Volkan Gürel, Antalya Teknokent Genel Müdürü İbrahim Yavuz ve Yemeksepeti kurucusu ve Gen Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Aydın’ın konuşmalarının ardından konferans başladı.

Moderatörlüğünü Keiretsu Forum Türkiye Melek Yatırımcı Ağı Genel Müdürü Eren’in yaptığı konferansta, şirket ortağı melek yatırımcı ağı lideri Mehmet Buldurgan, Simya VC genel müdürü Selma Bahçıvanoğlu, Vinci Venture Capital yatırım danışmanı Yavuzcan Eroğlu, Domino Ventures Genel Müdürü Yağız Karadeniz ve APY Ventures bağış toplama etkinliği düzenlendi. . Yönetici Doğukan Çetin ise görüşlerini dile getirdi.

battalgaziajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu