Haber

Fatih Erbakan: Bu ülkenin 7’li ittifaka teslim edilemeyeceğini açıkça ortaya koydu.

Yine Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Seçimin ertesi günü birbirlerine söyledikleri sözler ve birbirleriyle çatışmış olmaları, bu ülkenin asla teslim alınamayacağını ortaya koydu” dedi. 7’li ittifaka geçelim.” söz konusu.

Erbakan, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ardından başlattığı teşekkür ziyaretleri kapsamında partisinin Bağcılar ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Erbakan burada yaptığı konuşmada, seçimlerde gösterdiği emekten dolayı örgüt üyelerine teşekkür ederek, Refah Partisi’nin kendi listesiyle seçime girerek 5 milletvekili çekmesinin büyük anlam taşıdığını söyledi.

Refah Partisi’nin seçimlerde büyük başarı elde ettiğine işaret eden Erbakan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Refah Partisi yine çok net ve net bir şekilde seçimi kazanan parti olarak ortaya çıktı. Çok kısa sürede girdiği ilk seçim olmasına rağmen rakiplerinin sahip olduğu birçok imkandan yoksun ama fedakarlık, teşkilatlarımızın emeği, fedakarlığı ve aynı zamanda milletimizin Milli Görüşü Erbakan hocamızın konumu gereği 1 milyon 529 bin oy alarak 5 milletvekili atamayı başarmıştır.”

Erbakan, 2023 seçimlerinde olduğu gibi Refah Partisi’ni 2028 seçimlerinde de iktidara getirme çabalarını sürdüreceklerini belirtti.

Millet İttifakı’ndaki partilerin seçim sonrası karşı karşıya geldiklerini belirten Erbakan, şunları kaydetti:

“Seçimin ertesi günü birbirlerine söyledikleri sözler ve adeta adeta çatışma içine girecekleri gerçeği, bu ülkenin asla 7 maşa ittifakına teslim edilemeyeceğini açıkça ortaya koymuştur. İkisine de atıfta bulunduk. Seçim dönemi ve seçim öncesi Geçmişte benimsedikleri zihniyet ve icraatlarıyla bu 7 maşa ittifakından ülkeye ve millete hiçbir fayda sağlamayacağını, ülke ve devletin bir daha asla kazanamayacağını söyledik. kendilerine teslim edildi.”

Erbakan daha sonra ilçedeki esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu