Haber

Ankara’da Cumhuriyet Bayramı temizlik çalışmaları hızlandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kent genelindeki temizlik çalışmalarını artırdı. Cumhuriyetin 100. yılında Ankara’nın kutsal güne hazırlanmasında yoğun olarak kullanılan Anıtkabir çevresi ile Kızılay ve Ulus’ta cam bariyerlerden kaldırımlara, üst geçitlerden kent mobilyalarına kadar pek çok alanda yıkama ve temizlik çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. .

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkente yakışır güzel etkinliklerin yer alacağı Cumhuriyet Bayramı’nı dolu dolu yaşamak için tüm birimleriyle hazırlıklarını sürdürüyor.

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI GECE GÜNDÜZ DEVAM EDECEK

Cumhuriyetin 100. yılında Ankara’nın kutsal güne hazırlanmasında yoğun olarak kullanılan Anıtkabir, Kızılay ve Ulus çevresinde cam bariyerlerden kaldırımlara, üst geçitlerden kent mobilyalarına kadar pek çok alanda yıkama ve temizlik çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. Törenler sırasında işçiler tam güçle görev başında olacak ve çalışmalar 29 Ekim törenleri sonrasına kadar gece gündüz yoğun bir şekilde devam edecek.

“ANKARA’MIZI BU GÜZEL GÜNE HAZIRLAMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLADIK”

ABB Kent Estetiği Bölüm Lideri Yetiş Ali Aslan, “Kent Estetiği Departmanımıza bağlı temizlik ekiplerimiz, 7 gün 24 saat, yılın 365 günü kesintisiz olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Ankara’mızı bu keyifli ortama hazırlamak için.” Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde farklı bir heyecan ve hassasiyetle, 10 gün önce çalışmalarımıza başladık.Ana arterler başta olmak üzere araç yolları, kaldırımlar, üst geçitler ve diğer kent mobilyaları dahil olmak üzere yıkama ve temizlik çalışmaları yürütüyoruz, Anıtkabir, Kızılay ve Ulus çevresi gibi vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda ise çalışanlarımız hafta boyu törenlerde hazır bulunacaklarını belirterek, “29 Ekim törenleri sonrasına kadar çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecek” dedi.

Kaynak: ANKA / Hayat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu