Yaşam

20 Şubat Pazartesi Venüs Koç Geçişi Burçlarınızı Nasıl Etkileyecek?

Haftaya hızlı başlıyoruz! Sabah 10:05’te Balık burcundaki yeniayın ardından Venüs gezegeni saat 10:55 itibariyle 0 derece Koç burcuna geçiyor. Venüs’ün Koç burcunda olması, aşk ve ilişkilerde egonun ön plana çıkacağını gösterir. Peki, ne kadar uzun bir süreçten bahsediyoruz ve Venüs Koç geçişi burçları nasıl etkileyecek, gelin birlikte bakalım…

20 Şubat İstanbul’a göre saat 10:55 itibariyle Venüs gezegeni 0 derecede Koç burcuna geçiyor.

20 Şubat Pazartesi sabahı ilk olarak yeniay meydana geliyor. Balık burcundaki yeniay burçları şifalandırmak için geliyor.

20 Şubat Balık yeniayı burçları nasıl etkileyecek, detaylar içeriğimizde:

Venüs Koç burcunda geçiş yapıyor, burçlar aşk ve bağlantılar konusunda dikkatli olmalı.

Koç, Mars tarafından yönetilen bir ateş elementi olduğu için saldırganlığı artırabilir. Bu süreçte insanlara karşı sabırlı olmak çok daha zor olabiliyor. Tavizsiz hissedebilirsiniz. Bu yüzden gergin ve huysuz olabilirsiniz.

Venüs Koç burcunda 17 Mart 2023’e kadar devam edecek.

Venüs’ün zararda olduğu bu dönemde Jüpiter’in kavuşumu bazı bağlantıları kolaylaştırabilir. Jüpiter şanslı ve olumlu etkilere sahip olacak. Bu da aşkta daha cesur olabileceğimizi gösteriyor.

Aşkta hararetli olacağınız bu dönemde enerjinizi kavga ve tartışmalara harcamayın.

İlişkilerin yanı sıra hızlı ve düşüncesiz alışverişler de size zarar verebilir. Yeniay’ın Balık burcundaki yükselişinin de Koç burcunda olduğunu düşünürsek ruh sağlığınızı iyileştirmek için duygusal harcamalar yapmaya meyilli olabilirsiniz.

20 Şubat Pazartesi Venüs’ün Koç burcundaki geçişi burçları nasıl etkileyecek?

Koç burcu

  • Sevgili Koç, burcunuzdaki Venüs bu sefer size aşkı getirebilir. Yeni flörtler ve heyecanlar yaşayabilirsiniz. Ancak, yüksek gücünüz nedeniyle hayal kırıklıklarına da açık olduğunuzun altını çizeyim.

  • Öte yandan gergin bir kuvvet altında olacağınız için tartışmalara açıksınız. Geçmiş bağlantılardan tekrar denemek isteyenler olabilir. Bu kişilere karşı ego savaşına girmemek faydalı olacaktır.

Boğa burcu

  • Boğa, yaratıcılığınızın yüksek olacağı bu dönemde sanatsal çalışmalar ve hobilerle uğraşabilirsiniz. Öte yandan bu işletmelerden kazanç elde edebilirsiniz.

  • Öte yandan ruhsal sorunlarla da baş edebilirsiniz. Bu süreçte ruhsal olarak güzelleşmek için meditasyon yapmanız uygun olacaktır.

İkizler burcu

  • İkizler burcu Mars’ın da burcunuzda olduğunu göz önünde bulundurarak, aceleci kararlar vermekten kaçınmalısınız. Ani değişimlere ve yeniliklere açıksınız. Ancak hayal kırıklıklarını da getirebilirler.

  • Kazalara ve dil yaralarına karşı dikkatli olmalısınız.

Kanser

  • Yengeç burcu Venüs Koç transiti, aşk hayatınızda baskın bir insanla karşılaşabileceğinizi gösterir. Eşiniz veya partnerinizle geçinmek çok daha zor olabilir.

  • Öte yandan arkadaşlarınızın arasında ayrılıklar olabilir. Gizli düşmanlarınız ortaya çıkabilir.

aslan

  • Aslan burcu Venüs Koç burcu aşk bağlantılarında size çok yakışacak ama yüksek gerilimli anlardan uzak durun. Aşk hayatınız hareketli olabilir ve iş konularında desteklenmiş hissedebilirsiniz.

Başak

  • Başak’ta, Venüs Koç’ta işler biraz karışabilir. Daha temkinli davranmaya çalışırken sabırsızlık gösterebilirsiniz. Günlük rutinlerinizde ve özel hayatınızda huysuz görünebilirsiniz.

Terazi

  • Sevgili Terazi burcu, Koç burcu ve Terazi eksenindeki tutulmalardan önce Venüs Koç burcu hareketi size çok iyi gelecek. Aşk hayatınızda sizi mutlu eden gelişmeler olabilir. Her zamankinden daha tatmin olmuş ama aynı zamanda huzursuz da hissedebilirsiniz.

  • Jüpiter’in bereketli etkisi kazançlarınıza olumlu yansıyacak.

Akrep

  • Akrep Venüs Koç burcundayken kendinizi huzursuz ve mutsuz hissedebilirsiniz. Herkesin kötü niyetli olduğunu ve size zarar vermeye çalıştığını düşünebilirsiniz.

  • İyi niyetli ve hoşgörülü insanlar ararken hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bütün bunlar ilginizin artacağı haberini değiştirmiyor. Çalışmalarınızda hoş etkiler elde edeceksiniz.

yay Burcu

  • Yay Venüs Koç burcundayken hızlı hareket etmeyi ve özel hayatınızda işleri hızlandırmayı seveceksiniz. Ancak kararsızlığa ve kalp kırıklığı eğilimli olduğunuzu unutmayın.

  • Jüpiter’in olumlu yönü size keyifli insanlar ve ruhsal anlamda midenizi dolduracak bilgiler sunabilir.

Oğlak

  • Oğlak Venüs Koç burcunda özel hayatınızda değerli değişiklikler meydana gelebilir. Ani ve beklenmedik gelişmeler sonucunda hayata bakış açınız değişecek.

Kova

  • Sevgili Kova, ilgi alanlarınızın artacağı ve yeni fonksiyonel hobiler edineceğiniz bu dönemde insanlar arasında tanınırsınız.

  • Ancak arkanızda dolaşan dedikodulara kulak vermek zorunda kalabilirsiniz.

balık Burcu

  • Balık, Venüs Koç burcunda, bu süreçte kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Kendinizi ruhsal olarak dinleyerek kendinizi kapatmanız ve şifalandırmanız size iyi gelecektir.

haber-ugurludag.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu